Verkoop discreet uw huis met AllesHuizen
A A A

Zonder Funda ... uw privacy gewaarborgd

Onze unieke werkwijze; verschillende mensen, verschillende wensen

De wensen van onze klanten staan centraal en daarmee leveren we altijd service op maat. De aanpak kan verschillend zijn maar de woningen van AllesHuizen zullen wij nooit open en bloot op de markt presenteren.
AllesHuizen zal de prospect koper uitgebreid vragen naar harde zoekcriteria, de financiele ruimte en relevante emotionele aspecten. Mocht uw woning op zo'n wensenlijst lijken aan te sluiten dan wisselen we deze informatie zo snel mogelijk met u uit.

Kiest u op dat moment voor een vervolgtraject dan gaan wij inhoudelijk verder met de prospect om vast te kunnen stellen of er werkelijk sprake lijkt van een match. We spreken intensief over deverschillende aspecten van het huis, de woonomgeving en de prijs.Wij houden u op de hoogte en bespreken samen de te nemen stappen hetgeen kan leiden toteen bezichtiging.

AllesHuizen voert mediacampagnes door haar aanbod aan een groter en geselecteerd publiek bekend te maken.
Daarnaast wordt contact onderhouden met makelaars. Zij weten dat wij bijzondere woningen uit het hogere segment in ons bestand hebben. Heeft een makelaar een "zoekopdracht" en kan deze het juiste huis niet vinden dan kan contact met AllesHuizen voor de hand liggen. Wij zullen dan vragen naar budget en andere criteria om te bepalen of woningen in ons AllesHuizen bestand mogelijk aansluiten bij deze zoekopdracht.

AllesHuizen verstrekt bij getoonde belangstelling nooit privacy gevoelige informatie. Namen, adressen en foto's worden zonder uw toestemming niet vrijgegeven.Prospect kopers of hun makelaars krijgen geen toegang tot of inzicht in het AllesHuizen bestand.

AllesHuizen is voortdurend op zoek naar "the perfect match!"