Verkoop discreet uw huis met AllesHuizen
A A A

Over AllesHuizen

Het idee ....

AllesHuizen is ontstaan vanuit de gedachte dat niet iedereen die er wel eens over denkt om zijn huis te verkopen, ook direct tot actie overgaat. "We hebben een heerlijk huis" en "we hebben helemaal geen haast om te verkopen" is wat we vaak horen. Maar tegelijkertijd wordt gezegd: "als iemand mijn huis wil kopen voor een goede prijs, dan sta ik daar voor open".... En dát is het moment om AllesHuizen in te schakelen. Wij vinden die koper voor u!
Bent u eigenaar van een huis in het hogere prijssegment en wilt u dit op persoonlijke, discrete en creatieve wijze verkopen?
Zonder algemene bekendheid en zonder lastig gevallen te worden met bezichtigingen door niet serieuze kijkers?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze persoonlijke aanpak. 
 
AllesHuizen vindt haar bestaansrecht in het feit dat er veel meer huizen "te koop" zijn dan bijvoorbeeld Funda laat zien.  AllesHuizen richt zich op de markt van woningen die wel te koop zijn maar waarvan de eigenaren hier niet te koop mee willen lopen. AllesHuizen beheert een bestand van discreet te koop staande huizen. 

Het team van AllesHuizen bestaat uit:

Mr. Barbara Vrielink, ondernemer en jurist met ervaring in de OG- en bouwwereld https://nl.linkedin.com/in/barbaravrielink   
Ivette Ruijters, ondernemend makelaar KRMT in het Gooi en omgeving